Forsand

Åpningstid: 05.00-24.00 alle dager.

Innmelding kan gjøres på servicetorget hos kommunen, hos Storm Muskelterapi eller online via linken under her. Ved innmelding på nett vil du få en adgangskode som kan benyttes for å komme i gang umiddelbart, og som fungerer frem til adgangskortet blir sendt ut i posten eller avhentet på servicetorget.

For innmelding eller øvrig info:

Tlf: 936 85 652

Email: espen@sport4you.no 

Priser Sport 4 You Forsand:

249,-/mnd. Ordinært medlemskap 12 mnd bindingstid.

299,-/mnd. Ord. medlemskap 6 mnd bindingstid.

229,-/mnd. Student/pensjonist/offshore/firmaavtale 12 mnd bindingstid.

249,-/mnd. Student/pensjonist/offshore/firmaavtale 6 mnd bindingstid.

Betjening/treningsveiledning på Forespørsel. Nina Storm 476 21 945.

 

Sport 4 You Forsand er et rimelig alternativ til deg som trener selvstendig. Vi har lyse, fine lokaler, og utstyret er av topp kvalitet. Hos oss kan du trene når du vil, 365 dager i året, til 249,-/mnd. Dessuten gis det 10% familierabatt dersom det er 2 eller flere i samme husstand som trener hos oss. Kom gjerne innom å ta en titt hvordan vi har det.

Vi tilbyr et fullverdig styrkerom med kardioapparater og flerbruks-sal. Medlemskapet inkluderer også treningsveiledning og oppstartsprogram dersom det er ønskelig. Personlig trener og ernæringsveileder på forespørsel og mot ekstra kostnad.

Aldersgrense er 16 år.

Senteret er delvis selvbetjent og alle medlemmer får et personlig nøkkelkort slik at man kan komme og gå som man vil.

Vi er i samarbeid med Antidoping Norge, og all bruk av doping er strengt forbudt ved våre sentre. Brudd på disse reglene medfører umiddelbar utestengelse uten refundert medlemskontigent.